24
Mayıs
2024
Cuma
KUŞADASI - AYDIN

Dolmuş duraklarının yeri değişti

Kuşadası'nda şehir dışına çalışan dolmuşların şehir merkezine girmesi yasaklandı. İlçe Trafik Komisyonu’nun aldığı karar doğrultusunda, şehir dışına çalışan dolmuşlar için yeni duraklar oluşturuldu.

İlçe Trafik Komisyonu’nun kararının ardından Kuşadası Belediyesi Bayındırlık İşleri Amirliği, dolmuşların yeni durak yeri olan Adalızade Mezarlığı’nın arka kısmındaki Candan Tarhan Bulvarı’nda yeni düzenlemeler yaptı. Caddedeki mevcut kaldırım genişletilerek yeniden yapıldı. Eskisinden biraz daha yüksek yapılan kaldırımla, hem dolmuşlara hem de dolmuşa binecek vatandaşlara kolaylık sağlandı.

Dolmuş duraklarının Adnan Menderes Bulvarı’ndan hemen yandaki Candan Tarhan Bulvarı’na kaldırılması ise vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Yeni durak olarak kullanılan caddede yapılan çalışmalar da beğeni topladı.

Kuşadası Belediye Başkan Vekili Abdullah Sarı, "İlçe genelindeki çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda eskimiş, iyice yıpranmış ve yeni kaldırıma ihtiyacı olan yerlerde çalışmalarımız sürüyor. Dolmuş duraklarının yeni taşındığı caddemizde dolmuşlarımızın ve yolcuların rahat edebilmesi için mevcut kaldırımı yükseltip, genişleterek yeniden hizmete sunduk. Kuşadası için çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 12:30:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?