29
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Doluluk oranı yüzde 95

TURİZM SEZONU

Kuşadası'nda, konaklama tesislerindeki doluluk oranı yüzde 95'e ulaştı. Hem hava hem de deniz suyu sıcaklığı nedeniyle yerli ve yabancı turistler ile günübirlik tatilciler, serinlemek için plajlara, havuzlara ve su parklarına koşuyor.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Bülent İlbahar, Haziran ayının başından itibaren Kuşadası turizminde büyük hareketlilik yaşandığını ve doluluk oranının yüzde 95'e ulaştığını söyledi.

TÜRSAB Kuşadası BYK Başkanı Bülent İlbahar, sezona girerken sektör temsilcilerinin bazı endişeler taşıdığını ancak özellikle kış sezonunda belediye önderliğinde gerçekleştirilen başarılı tanıtım kampanyalarının meyvelerinin alındığını ve Türkiye'nin diğer destinasyonlarına oranla iyi bir sezon geçirildiğini anlattı.

TÜRSAB Kuşadası BYK Başkanı Bülent İlbahar, otellerde doluluk oranının yüzde 95'e ulaştığını belirterek "Rezervasyonlara ve gidişata baktığımızda turizmcilerimiz ve esnafımız durumdan gayet memnun. Kuşadası, yatırımlarla turizmde tekrar hak ettiği ivmeyi ve değeri kazanacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2011 Pazar 15:20:04
Güncelleme :27 Haziran 2011 Pazartesi 01:04:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?