23
Mayıs
2024
Perşembe
KUŞADASI - AYDIN

DYP'ye geçici yönetim

Kuşadası’nda yapılan itirazlar nedeniyle iptal edilen delege seçimlerini zamanında yapamayan Doğru Yol Partisi (DYP) İlçe Yönetimi, parti genel merkezi tarafından görevden alındı. Yerine ise Kasım ayında yapılacak seçimlere kadar görev yapmak üzere, geçici bir yönetim atandı.

Atanan yönetimin İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi Üyesi Dikmen Alkış oldu. Bugün parti binasında, yeni yönetim partililere tanıtıldı. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda tanıtılan yönetimde, şu isimler bulunuyor: "İlçe Başkanı Dikmen Alkış, Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Eren, Mehmet Şengel, Mehmet Temiz, Bahar Demiralp, Ergun Özkul, Mert Kavafoğlu, Mustafa Asrav, Enver Karaoğlu, Ümit Özenmiş, Cengiz Ekiz, Orhan Çevik, Mevlüt Çakır, Mustafa Üyücü ve Alaattin Üner".

Partililere yönelik bir açıklama yapan DYP’nin yeni İlçe Başkanı Dikmen Alkış, delege seçimleri zamanında yapılamadığı için Reşat Atılgan başkanlığındaki yönetimin feshedildiğini belirterek, genel merkez tarafından kendisine geçici bir yönetim kurması için görev tebliğ edildiğini söyledi. Her kesimi kucaklayan bir yönetim oluşturduklarını kaydeden Dikmen Alkış, daha sonra partililerin sorularını yanıtladı.

Eski İlçe Başkanı Reşat Atılgan’ın görevinden istifa etmediğini açıklayan Dikmen Alkış, kendisinin sadece tüzük gereği görevden alındığını söyledi. Kasım ayında yapılacak ilçe kongresi öncesi delege seçimlerini tamamlayacaklarını kaydeden Alkış, ardından ise yeni yönetimin seçileceğini sözlerine ekledi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 16:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?