20
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN

Eğitim zirvesi

Önümüzdeki başlayacak olan Pazartesi yeni eğitim-öğretim yılı öncesi, Kuşadası’nda düzenlenen okul müdürleri toplantısında alınan önlemler ve yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.


Kuşadası Öğretmenevi’nde Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Kuşadası merkezi, Davutlar ve Güzelçamlı beldeleri ile bağlı köylerdeki ilköğretim okulları ve liselerin müdürleri ile Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, Kuşadası Sağlık Grup Başkanı Şükrü Güngör ve Milli Eğitim Şube müdürleri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası merkezi ile bağlı belde ve köylerdeki tüm okulların yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduğunu söyledi. Okul önlerinde geniş asayiş önlemleri aldıklarını belirten Kaymakam Esen, okul müdürlerinden okullardaki eğitim kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmalar yapılmasını ve programlar geliştirilmesini istedi.
Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek ise okul önlerinde özel önlemler aldıklarını belirterek, bu amaçla okul önlerinde görev yapacak polislerin hizmet içi eğitimden geçirildiğini söyledi. Emniyet Müdürü Zeybek, ayrıca okul önlerinde şüpheli bir olay veya şüpheli bir şahıs gördüklerinde mutlaka polisin haberdar edilmesini istedi.
Kuşadası Sağlık Grup Başkanı Şükrü Güngör ise okullardaki sağlık ve temizlik çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, hedeflerinin Kuşadası’ndaki tüm okulların beyaz bayrak almaya hak kazanması olduğunu kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 16:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?