16
Mayıs
2024
Perşembe
KUŞADASI - AYDIN

Eğitimciden sınav konferansı

Ulusal bir televizyon kanalında sınavlar hakkında proğram yapan eğitimci Cihat Şener, Kuşadası'nda öğrencileri bilgilendirmeye yönelik bir sınav konferansı verdi. 

Kuşadası Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen konferansa aralarında Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan ve okul müdürleriyle birlikte dershane yöneticileri ve öğrencilerden oluşan kalabalık bir topluluk katıldı. 

Konferansta öğrencilerden gelen soruları da cevaplandıran Şener, 2006 ÖSS'nin bir değerledirmesini yaparak, rakamsal değerleri öğrencilerle paylaştı. Kuşadası'nda öğrencilerle buluşmaktan son derece memnun olduğunu belirten eğitimci Cihat Şener, Kuşadası'ndaki öğrencilerin sordukları sorularla sınava hazır olduklarının belli olduğunu ancak üzerlerinde hala bir tedirginlik bulunduğunu söyledi.

 Bu arada, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan ise öğrencileri sınava hazırlamak için yaptıkları etkinliklerin devam edeceğini belirterek, Cihat Şener'in öğrencilerle buluşmasının son derece verimli ve faydalı geçtiğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2007 Pazartesi 15:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?