20
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN

Esnaf bayramdan memnun değil

Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de Kuşadası'nda esnaf beklentilerine karşılık bulamadı.

Turizm sezonunun ardından Kurban Bayramı'ndan büyük beklenti içerisinde olan Kuşadası esnafı, yüzde 50'lere varan indirimlere rağmen, arife gününde de umduğu satışları yapamadı.

Kuşadası'nda yüksek doluluk oranlarına rağmen her şey dahil sistemi yüzünden turizm sezonundan da hayal kırıklığı yaşayan Kuşadası esnafı, bayrama büyük beklenti içerisinde yaklaşıyordu. Sezonu bekledikleri gibi bitiremediklerini belirten Kuşadası esnafı "Umutlarımızı bayrama bırakmıştık. Ancak bayrama iki gün kalmasına rağmen Kuşadası çarşılarında hala bir hareketlilik yok satışlarımız çok kötü işlerimizde %60'a varan düşüşler var. 60–70 YTL ye sattığımız çantaları şuan da 5 YTL'den satıyoruz ancak satışlarımız çok kötü 'diye konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 18:55:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YUSUF ASMA IP: 81.77.233.xxx Tarih : 8.12.2008 20:44:33

BUTUN DUNYADA KIRIZ VAR,BU BIR SAKA DEYIL EN ZENGIN ULKELERDE BILEN ESNAF AGLIYOR,BIRKAC SENE EVVELKI ALIS VERISI BEKLIYORSA ESNAFIMIZ MALESEF RUYA GORUYOR..SIMDI ZAMAN SIKMA ZAMANI KIRALARI INDIRME, VERGILERI AZALTMA,FAIZLERI,DUSURME ZAMANI, DEVLETIN DEVLETLIK YAPMA ZAMANI,BAZI AVRUPA ULKELERINE BAKIP OGRENME ZAMANI....(BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN)