1
Haziran
2024
Cumartesi
KUŞADASI - AYDIN

Gençlikspor kongresi ertelendi

Bir zamanlar yaptığı flaş transferler ile gündemden düşmeyen ve 3 kez Süper Lig kapısından dönen Kuşadası Gençlikspor’un olağan kongresinde yönetime talip çıkan olmadı. İlgi görmeyen olağan kongre çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.
Özer Türk Stadyumu içerisindeki kulüp binasında gerçekleşen olağan genel kurulda son derece az sayıda bir katılım olurken, kimsenin yönetime talip olmaması da dikkatlerden kaçmadı. Şu anda Aydın Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden ve 4 maçta aldığı 3 mağlubiyet ile son sıralarda yer alan Kuşadası Gençlikspor’un ertelenen olağan genel kurulu 28 Kasım tarihinde tekrarlanacak. Başkanlık için aday çıkmaması durumunda ise kulübün anahtarları Kaymakam Mustafa Esen’e teslim edilecek.


Bu arada, daha önceden aday olmayacağını açıklayan Kuşadası Gençlikspor Başkanı Erol Soysal, kimsenin sahip çıkmaması üzerine kararını son bir kez daha gözden geçireceğini söyledi. “Kuşadası Gençlikspor’u sokağa bırakacak halimiz yok” diyen Kulüp Başkanı Soysal, “ Gelir olmadan aday olmanın da bir anlamı yok. Son kez Belediye Başkanı Fuat Akdoğan ile görüşüp, bir değerlendirme yapacağım. Gelir olmadan, kulübü yürütmek çok zor. Yeni bir yönetim oluşturup, sahip çıkılması gerekiyor. Ben görevden kaçmıyorum. Ama destek istiyorum hem belediye başkanından, hem de Kuşadalılardan. Herkes konuşuyor, herkes taşın altına elin sokulmasını istiyor ama kimse elini taşın altına sokmuyor. Bir ekip halinde kulübe sahip çıkılmalı. Lafta herkes var ama fiiliyatta kimse yok. Yine de Kuşadası Gençlikspor’u da sokakta bırakmayız. Ayrıca, belediye meclis üyeleri de Kuşadası Gençlikspor’a gelir sağlayacak imkanlar yaratılmasına destek olmalı. Futboldan, voleybola, satrançta, triatlona kadar 600 sporcu bünyemizde barınıyor. Bunlar dikkate alınmalı. Çok büyük paralar istenmiyor ama kulübün yürütülmesi için gereken kaynaklar mutlaka sağlanmalı” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 16:02:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?