26
Mayıs
2024
Pazar
KUŞADASI - AYDIN

Hande Yener izdihamı

KUŞADASI'NDA YILBAŞI COŞKUSU

Turizmin önemli merkezlerinden Kuşadası'nda yılbaşı coşkuyla kutlanırken, Hande Yener konserinde izdiham yaşandı.

Kuşadası Belediyesi'nin, yılbaşı gecesi için sahildeki İsmail Cem Meydanı'nda düzenlediği ücretsiz halk konserini 10 bin kişi izledi.

Yerli ve yabancı tatilcilere binlerce hediye dağıtıldı. Djlerin şovuyla başlayan ve dans gösterileriyle devam eden gecede ünlü sanatçı Hande Yener sahne aldı. Işık ve havai fişek gösterileri altında sahneye çıkan Hande Yener, şarkıları ve muhteşem sahne performansıyla coşkuyu doruğa taşıdı.

Yerli tatilcilerin aralarında bulunduğu 10 bini aşkın kişinin izlediği muhteşem konserde Hande Yener en popüler parçalarıyla izleyenleri hareketlendirerek geceyi ısıttı. Yeni yıla dakikalar kala eşi Sebahat Altungün ile sahneye gelen Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, vatandaşların yeni yılını kutlayıp herkese umutların gerçekleşeceği güzel bir yıl geçirmeleri dileğinde bulundu. Tüm Kuşadası sahilini aralıklarla süsleyen meşaleler geceye ayrı bir renk katarken insanlar unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşadı. Büyük ilgi gören konser sırasında ve konser sonrasında yaşanan izdiham nedeniyle Kuşadası sahilindeki Atatürk Bulvarı'nda zaman zaman trafik kapandı. 7'den 70'e herkesin coşkuyla eğlendiği gece Dj partisi ile sona erdi.

KUŞADASI'NDA YILBAŞI COŞKUSU
KUŞADASI'NDA YILBAŞI COŞKUSU
KUŞADASI'NDA YILBAŞI COŞKUSU
KUŞADASI'NDA YILBAŞI COŞKUSU
KUŞADASI'NDA YILBAŞI COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 09:28:05
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 11:05:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?