25
Mayıs
2024
Cumartesi
KUŞADASI - AYDIN

İğne atsan yere düşmez

Aydın'ın ilçesi Kuşadası'nda otel ve tatil köylerindeki doluluk oranları artınca, plajlar ve su parklarında adım atacak yer kalmadı. Özellikle Kadınlar Denizi Plajı'nı dolduran yerli ve yabancı binlerce tatilci, dünyaca ünlü plajda iğne atsan yere düşmez görüntüler oluşturdu.

Hafta sonu tatilini en iyi şekilde geçirmek ve serinlemek için Kadınlar Denizi Plajı'nı seçen tatilciler, kendilerini Ege'nin mavi sularına bıraktılar. Hava sıcaklığının 34, deniz suyu sıcaklığının da 23 derece olduğu Kuşadası'nda mevsim normalleri üzerindeki sıcak hava günlük yaşamı da olumsuz yönde etkiliyor. Sıcak havadan bunalanlar serinlemek için plajlar ile havuzlar ve su parklarına koşuyor. Kuşadası'nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı, Greeen Beach, Kuştur, ve Halk Plajları ile otellerin

havuzları ve su parklarını dolduran tatilciler, güneş, deniz ve kumun tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar da mesire yerleri ve piknik alanlarında ağaçların gölgesinde sıcağın etkisinden korunmaya çalışıyor. Özellikle Güzelçamlı beldesindeki Dilek Yarımadası Milli Parkı, sıcak havalarda serinlemek isteyenlerin en önemli adresi haline geldi.

Bu arada, Kuşadası'nda çevre il ve ilçelerden günübirlik tatilciler de hafta sonu plaj ve su parklarında büyük yoğunluğa yol açtı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 18:27:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?