20
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN

İkiçeşmelik mahallesine makyaj

Kuşadası’nın yıllardır en çok ihmal edilen mahallelerinin başında gelen İkiçeşmelik’te belediye tarafından makyaj uygulaması yapılıyor. Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelince başlatılan İkiçeşmelik Mahallesi genel bakım işleri koordineli bir şekilde başladı. 

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri personelince Mahallenin tüm eksik bordür işleri tamamlanırken, başta bordür uygulaması yapılan alanlar olmak üzere, mahalle genelinde asfalt onarım işleri yapılıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğünce Mahalledeki eski çöp konteynırlarının tümü, daha güvenli olan galvaniz çöp konteynırları ile değiştirilirken, Fen İşleri Personelince, tüm konteynırlar için, kaldırım kenarlarına özel koruyucu bölümler yapılıyor. Temizlik İşleri Ekipleri Mahallenin tüm boş arsalarında ot temizliği yaparken, bir yandan da mahalle genelinde mıntıka temizliği yapıyor. 

Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, çalışmaların tüm mahallelerde sıra ile süreceğini söyledi. Belediye ekiplerinin takviye edildiğini belirten Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, “Ekiplerimizi takviye ettik. Genel anlamda hizmet kalitesini ve hızını artıracak tedbirleri devreye soktuk. Başlangıç olarak İkiçeşmelik Mahallesini seçtik. Bu mahallede işimiz bittiğinde, sırası ile tüm mahallelerde genel temizlik, bakım ve iyileştirme çalışmaları yapılacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 12:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?