25
Mayıs
2024
Cumartesi
KUŞADASI - AYDIN

Kardeş şehir heyeti Almanya'ya döndü

KARDEŞ ŞEHİR MARL HEYETİNDEN KUŞADASI'NA ZİYARET

Almanya'nın Marl kentinden kardeş şehir uygulaması kapsamında Aydın'ın Kuşadası ilçesine gelen 9 kişilik heyet, programını tamamlayarak Almanya'ya döndü.

Marl Belediye Başkanı Werner Arndt ve beraberindeki heyet, belirlenen program kapsamında ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra programın son gününde Belediye Başkanı M. Esat Altungün'e veda etti. Belediye başkanlık makamındaki ziyarette konuk Belediye Başkanı Werner Arndt, gerçekleştirdikleri ziyaretten çok memnun olduğunu ve ikili ilişkiler konusunda çok önemli girişimlerde bulunduklarını söyledi. Arndt, teşekkür ettiği Başkan Altungün'ü Marl'a davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altungün ise, Marl şehriyle kardeş olmalarının 10. yılını kutladıklarını ve ziyarette yapılan kardeş şehir çalışma grubu toplantılarından güzel sonuçlar çıkmasından son derece mutlu olduğunu belirtti. Altungün, kardeş şehir ilişkilerinin halklar arasında da yaygınlaştırılmasını sağlayacaklarını ve Marl şehrini mutlaka ziyaret edeceğini söyledi. Konuk heyete teşekkür eden Başkan Altungün, Werner Arndt'a Kuşadası'nın eski bir fotoğrafını hediye etti.

Arndt, bu güzel ve anlamlı hediyeyi makam odasına asacağını ifade etti.

KARDEŞ ŞEHİR MARL HEYETİNDEN KUŞADASI'NA ZİYARET
KARDEŞ ŞEHİR MARL HEYETİNDEN KUŞADASI'NA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 19:06:02
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 00:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?