20
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN

Kardeş şube ziyareti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kuşadası Şubesi, Söke ÇYDD Şubesini ziyaret etti. Kardeş şubeler ile bilgi alışverişinde bulunmak ve ortak projeler oluşturmayı hedefleyen ziyarette ÇYDD Kuşadası Şube Başkanı kemal Özbey ve yönetim kurulu üyeleri Hatice Çağlı, Asuman şentürk, Perihan kahraman ve Ayşen Adıyaman bulundu. Kuşadası Şubesi’nin ÇYDD Söke Şube Başkanı nimet İncedal ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.


Ziyaretleri ile ilgili bilgi veren ÇYDD Kuşadası Şube Başkanı Kemal Özbey; “Kardeş şubemizi yeni ve güzel yerlerinde ziyaret etmek ve beraber yapabileceğimiz projeleri değerlendirmek, fikir alışverişinde bulunmak istedik. Söke Şubesinin başarılı çalışmaları olduğunu biliyoruz. Bu çalışmalarının daha da ileriye taşınacağını umuyoruz ve kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

Genel Merkez ve 95 ÇYDD şubesi ile iletişimlerinin çok güçlü olduğunu dile getiren ÇYDD Söke Şubesi Başkanı Nimet İncedal; “Tüm çalışmalarımızda başta Genel Başkanımız Prof. Dr. Türkan Saylan ve Genel Merkez yöneticilerimizden tam destek alıyoruz. Çalışmalarımız maksimum seviyede devam edecek. Kuşadası Şubemizin ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 11:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?