20
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN

Kayıp gencin cesedi bulundu

Kuşadası’nda bir alış veriş merkezinde çalışan ve Cumartesi gününden beri kendisinden haber alınamayan ve Tire’li olduğu öğrenilen 28 yaşındaki genç, Kuşadası’nda boş bir arazide ölü bulundu. Bugün Tire’de toprağa verilen gencin ailesi, oğullarının kalbinden bıçaklanmış olduğunu ileri sürerken, polis bu gelişmeyi doğrulamadı.


Bilindiği gibi; Kuşadası Öge Sokak’ta bulunan Tansaş Alışveriş Merkezi’nin şehriçi şubesinde temizlik görevlisi olarak çalışan ve aslen İzmir’in Tire ilçesi nüfusuna kayıtlı olan 28 yaşındaki Gürkan Yılmaz, 6 gün önce ortadan kaybolmuş ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Cumartesi günü kayıp olan Gürkan’ın bulunması için Yılmaz ailesi polise başvurmuş ve hayatlarından endişe ettikleri oğullarının bulunmasını istemişti.


Polisin Cumartesi gününden yaptığı araştırmaya rağmen bulamadığı Gürkan Yılmaz’ın cesedi Kuşadası şehir merkezinin dışında boş bir arazide bulundu. Gencin, Kuşadası Devlet Hastanesi’nde ailesine teslim edilen cenazesi ise memleketi Tire’ye götürülüp Akkoyunlu Köyü’nde toprağa verildi. Gözyaşları içerisinde gerçekleştirilen cenaze töreni sırasında anne Gülşen ve baba Mahmut Yılmaz sinir krizleri geçirerek, oğullarının kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğünü iddia etti. Ancak, bu bilgiyi doğrulamayan polis, konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Polisin cinayeti çözmek için gelişmelerle ilgili hiçbir bilgi vermemesi, 28 yaşındaki gencin hayatını kaybetmesini daha da sır dolu hale getirirken, çok gizli olarak sürdürülen soruşturmanın ardından olayla ilgili açıklamanın daha sonra yapılacağı kaydedildi.


AT YARIŞI MERAKLISI VE EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORDU
Bu arada, Bir süre önce çalışmak için Tire’de bulunan ailesinin yanından ayrılarak Kuşadası’na gelen ve burada Tansaş alışveriş merkezinde temizlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Gürkan Yılmaz’ın at yarışı meraklısı olduğu ve birlikte olduğu kız arkadaşıyla evlenmeye hazırlandığı öğrenildi. Sır dolu bir şekilde hayatını kaybeden gencin en son Kuşadası’nda bir ganyan bayiinde görüldüğü, cep telefonuyla telaşlı bir şekilde konuştuktan sonra kuponunu yatırıp motosikletini almadan gittiği kaydedildi. Gürkan Yılmaz’ın cep telefonunun ise aynı gün akşam saatlerinde sahilde bulunup polise teslim edildiği vurgulandı. Kaybolduktan 5 gün sonra boş bir arsada cesedi bulunan temizlik görevlisi gencin ölümündeki sır perdesi aralanamazken, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla polisin kapsamlı ve gizli bir araştırma yürüttüğü belirtildi.


Yapılan araştırmada Gürkan Yılmaz’ın son görüldüğü Kuşadası’ndaki ganyan bayiinde yatırılan iki kupona, altılı ganyandan 17 bin YTL ve 26 bin YTL tutarında ikramiye çıktığı belirlenirken, ikramiye çıkan bu kuponların Gürkan Yılmaz’a ait olup olmadığı henüz belirlenemedi. Ailesi ve yakınları temizlik görevlisi gencin para için öldürülmüş olabileceği iddia etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 22:10:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?