15
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Kaymakam'dan şükran yemeği

Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası'nda okul yapan ve okullara katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür yemeği verdi. Kuşadası'nda bugüne kadar 25 hayırsever tarafından toplam 357 dersliği bulunan 18 okul yaptırıldı. Ayrıca, bir çok hayırsever de okullara önemli katkılar sağladı. 

Kuşadası Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Garnizon Komutanı Umut Bütün, Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü ve Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan ile birlikte 25 hayırsever katıldı. 

Törenin açılışında konuşan Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, Kuşadası'nda eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve eğitim kurumlarının fiziki şartlarının düzeltilmesinde hayırseverlerin büyük katkısı olduğunu belirterek, hayırseverlerin sayesinde Kuşadası'nın Aydın ilinde eğitim yatırımlarında birinci sırayı aldığını söyledi. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ise eğitime yapılan yatırımın ve verilen desteğin en kutsal şey olduğunu belirterek, “ Okul yapmak en büyük Atatürkçülüktür, en büyük vatanseverliktir. Tüm hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum, ellerinden öpüyorum” diye konuştu. 

Bu arada, Yaklaşık 2 saat süren yemekli toplantıda hayırseverlerle sohbet eden Kaymakam Esen, onlardan gelen önerileri de dinledi. Bu arada, Kuşadası Anadolu Lisesi'ni yaptıran merhum Derici Mustafa Gürbüz'ün kızı Saadet Tokgöz tarafından okunan “ Ne Mutlu Türkçe Konuşana” isimli kompozisyon salonda hem duygulu anlar yaşanmasına yol açtı, hem de büyük alkış aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 17:28:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?