16
Mayıs
2024
Perşembe
KUŞADASI - AYDIN

KUGED 1 yaşında

Kuşadası'nda çeşitli meslek gurubundan gençleri bir araya toplayan Kuşadası Gençlik Derneği (KUGED) birinci kuruluş yıldönümünü kutladı. Kısa sürede yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren KUGED yönetimi, etkinliklerini 2008 yılında artırarak geliştirmeyi hedefliyor. 

KUGED'nin birinci yıl kutlama etkinlikleri Cumhuriyet Mahallesi'ndeki KUGED Cafe'de gerçekleştirildi. Dernek üyelerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda, KUGED'in bir yıl boyunca yaptığı çeşitli etkinlikler slayt gösterisi eşliğinde üyelere anlatılarak, değerlendirme yapıldı. Ardından derneğe emeği geçenlere ve çalışma grubu başkanlarına teşekkür plaketi verildi. KUGED üyeleri daha sonra Marin Bar'da bir araya gelerek, 1. yaş, pastasını kesti ve doyasıya eğlendi. 

KUGED Başkanı Behçet Alp, kuruldukları ilk yıllarında başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını belirterek, yeni fikirlere açık olduklarını ve üyelerden daha çok katılım beklediklerini söyledi. Yeni dönemde etkinliklerinin artarak devam edeceğini kaydeden KUGED Başkanı Behçet Alp, “Kuşadası'nda yaşayan gençler olarak Kuşadası'nın sorunlarına duyarlılığımızı ortaya koyuyoruz. Ayrıca, Kuşadası'nda yaşayan insanlara faydalı çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz. 2. yılımızda ilköğretim okulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik kurslarımız ile kültürel ve sportif etkinliklerimiz devam edecek. Ayrıca, fotoğrafçılık kulübümüzü daha etkin hale getireceğiz. Periyodik olarak düzenlediğimiz gezilerimiz devam ederken, müzik konusunda faaliyetlerde bulunacağız. Bunun yanında her hafta Salı günleri KUGED Cafe'de şiir günleri düzenleyeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 12:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?