20
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN

KUGED Fotoğrafçılık Kulübü kuruldu

Kuşadası Gençlik Derneği (KUGED) bünyesinde faaliyet gösterecek Kuşadası Fotoğraf Kulübü kuruldu. Başkanlığını Barış Duman’ın yapacağı kulüp kuruluş toplantısını liman içerisindeki bir kafede gerçekleştirdi..


KUGED bünyesinde kurulan Kuşadası Fotoğraf Kulübü (KFK) başkanları Barış Duman ve Kuşadası Gençlik Derneği Başkanı Behçet Alp’in organize ettiği toplantıya çok sayı da dernek üyesi ve amatör fotoğrafçı katıldı.

Amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraştığını belirten Kuşadası Fotoğraf Kulübü (KFK) Başkanı Barış Duman, “Fotoğrafçılık, hayatımın bir parçası haline geldi.Bu kulübü açmamızdaki amaç fotoğrafçılığı seven, amatör olarak fotoğrafçılık ile uğraşanlara katkı sağlamak. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.
Ayrıca kulüp olarak fotoğraf gezileri, yarışmalar ve seminerler düzenleyerek, fotoğraf sevenlere katkı sağlamaya çalışacaklarını belirten Barış Duman, fotoğrafçılığa ilgi duyan herkesi kulüp faaliyetlerine katılmaya davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 23:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Emrah TOY IP: 81.214.81.xxx Tarih : 29.10.2008 17:42:30

Kuşadalılar için çok güzel bir oluşum. İçerisinde bulunduğumuz kış ayı dinlenme dönemini karlı bir şekilde sosyal geçirmenin en güzel yollarından birisi bu kulübe katılmak :)