24
Mayıs
2024
Cuma
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası hızla özelleşiyor

Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, yaptığı açıklamada, düzenlediği ihaleler sonucunda Güvercinada, Yunus Emre Parkı ve Huzurevi Tesisleri’ni özelleştirdiğini belirtti. İhaleler sonucu üç ayrı tesisin toplam 93 bin 550 YTL'ye özelleştirildiği bildirildi.

Yapılan ihale sonuçlarına göre 3’er yıllığına özelleştirilen Güvercinada ve Huzurevini LİMAŞ şirketi, Yunus Emre Parkı’nı Sedir Turizm Şirketi kazandı. Yapılan özelleştirme sonucu Limaş’ın Belediyeye Güvercinada için ilk yıl 66 bin YTL, huzurevi için 15 bin YTL ödeyeceği bildirildi. Sedir Turizm’in ise Yunus Emre Parkı için ilk yıl 12 bin 550 YTL ödeyeceği belirtildi.

Kuşadası’nı hak ettiği yere getirmek için çaba sarf ettiklerini ve yapılan özelleştirmeler sonunda belediyeye kaynak aktardıklarını kaydeden Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, "Kuşadası’na ve halkına en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Güvercinada, Yunus Emre Parkı ve huzurevimizi ihale yoluyla özelleştirdik. İhaleye katılanlara teşekkür ediyorum. Özelleştirmeler Kuşadası’na hayırlı olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2005 Salı 14:29:47
Güncelleme :2 Nisan 2005 Cumartesi 16:22:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?