19
Mayıs
2024
Pazar
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası şenlendi

Adnan Menderes Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu öğrencileri Kuşadası'nda düzenlenen şenlikte biraraya geldi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu öğrencilerinin Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlediği "2.Uçurtma ve Turizm Şenliği" başladı.

Şenliğin açılışını Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ile Adnan Menderes Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Çolakoğlu birlikte yaptı.

İki gün sürecek olan şenliğin ilk gününde üniversite öğrencileri inşaatı devam eden yeni kampus binası önünde kamp kurarak uçurtma şenliği gerçekleştirdi. Müzik eşliğinde hem oynayan hem de uçurtma uçuran öğrenciler doyasıya eğlendi.

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün "Turizm kenti olan Kuşadası'nda Üniversite inşaatını bir an önce tamamlayıp hizmete sokmak için desteğimiz devam edecek. Kuşadası'nı aynı zamanda bir üniversite kenti yapmak için çalışacağız. Düzenlenen bu güzel ve anlamlı turizm şenliği için öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 11:23:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?