22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası'nda asfalt seferberliği

Kuşadası'nda kış sezonu gelmeden belediye tarafından asfalt seferberliği başlatıldı. Kuşadası'nın en büyük yerleşim alanlarından biri haline gelen bölgede, Kuşadası Belediyesi'nce başlatılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları aralıksız sürüyor. Bulvar olarak planlanan yolun, Çevre yolundan Yavuzkent'e kadar olan kısmında genişletme ve bordür çalışmaları bitirilerek asfalt çalışmalarına başlandı.Birinci etap çalışmalarının sonuçlanmasından sonra yolun geri kalan kısımlarında da genişletme çalışmaları yapılacak. 

Kuşadası Belediye Başkan Vekili Abdullah Sarı, asfalt çalışmalarına paralel olarak kaldırım çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, “Bulvar taşıt trafiği bakımından çok güzel hizmet verecek bir hale geliyor. Ancak güvenli bir şekilde yaya geçişini de bir an önce sağlamak zorundayız. Yeni Bulvara cephesi olan inşaat sahiplerimiz yapılan çalışmadan çok memnun olduklarını belirterek Belediyeye yardımcı olmak istediklerini bildirdiler. Vatandaşlarımızın bu davranışı bizleri mutlu etti. Çalışmalar büyük bir hızla devam edecek ve bulvarın tamamını en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

Bu arada, Kuşadası Belediyesi programlı çalışmaları arasında bulunan Azimkent Sitesi yolunun, asfalt kaplanması için gerekli alt yapı çalışmalarına başlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 14:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?