16
Mayıs
2024
Perşembe
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası'nda asfaltlama çalışmaları

Kuşadası Belediyesi Bayındırlık Birimi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları sonucunda Şahan Sitesi yolu ve Sema Sitesi yolu asfaltlandı. SSK dispanseri yolu, Yıldız Evler Sitesi ve Umut sitesi yolu üzerinde de parkeleme işlemleri sürerken özürlüler köyü yolu, İkiçeşmelik Şahan Sitesi Ve Çevre Sitelerin Yolları, Soğucak köyü, Yeni köpek evi ve Yavansu mevkiinde de stabilize çalışmaları devam ediyor. 

2004 yılından beri Belediye'den asfalt yol yapılması talebinde bulunan Şahan Sitesi ve çevresinde kurulu olan yerleşim birimleri asfalt kaplama yollarına kavuştular. Kuşadası Belediyesi ekiplerinin yoğun çabaları ile asfalta hazırlanan yollar, iki gün içinde bitirtilerek hizmete sunuldu. Mahallede bordür ve park çalışmalarının devam edeceğini bildiren Belediye yetkilileri, "Sıkışık programa yetişmek için büyük çaba harcanıyor. Kış gelmeden yapılacak çok işimiz var" dediler. 

Kirazlı yolundan takriben bir kilometre içerde yapımı süren Özürlüler köyüne ulaşım için yol genişletme ve stabilize serme çalışmaları başladı. Kadastral yol durumunda yola cephesi bulunan tarla sahiplerinin de büyük beğeni ile karşıladığı ve yolun genişlemesi için bir iki metre tarlalarından fedakarlık ettiği yolda, genişleme ve stabilize serme çalışmaları bitmek üzere olduğu bildirildi. Bu arada, Kirazlı yolu üzerinde yapılmakta olan yeni köpek evi ikinci etap kaba inşaatının başlaması için gerekli olan dolgu alanı ve yollarının stabilize serilmesi çalışmaları tamamlandı. Önümüzdeki bir iki gün içinde zemin sıkıştırma çalışmaları bitirilerek üstlenici firmaya yer teslimi yapılacak.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 14:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?