16
Mayıs
2024
Perşembe
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası'nda Casablanca rüzgarı

Yeşim Salkım başta olmak üzere bir çok ünlü ismin rol aldığı Casablanca Müzikali, Kuşadası Kütüphane Derneği'nin (KÜKSAD) organizasyonunda Kuşadası'nda sahneye kondu. 

Pine Bay Tatil Köyü'nün Royal Salonu'nda sahnelenen Casablanca Müzikali'ne Kuşadalıların yanı sıra, İzmir ve Aydın gibi çevre iller ile ilçelerden gelenler sanatseverlerde yoğun ilgi gösterdi. 

Başrollerini Yeşim Salkım ve Atılgan Gümüş'ün üstlendiği müzikalde, Mehmet Ulay, Kartal Kaan, Cenk Tunalı, Abdül Süsler, Barış Berker, Dilek Aba, Elif çakman ve Ebru Gülünay gibi isimler rol alıyor. 

'Casablanca' müzikalinde sahneye çıkan Yeşim Salkım Kuşadası'nda gördükleri ilginin kendisini son derece duygulandırdığını söyledi. Müzikali izlemeye gelen herkese teşekkür eden Yeşim Salkım, yeni sezonda kendisine teklif edilen çok ciddi bir dizi ve bir de sinema projesi olduğunu belirterek, "Ben gişe filmlerinde değil, sanat filmlerinde oynamak istiyorum. Bu yüzden projeleri çok iyi inceliyorum. Ama önümüzdeki sezon için çok iyi bir projede yer alacağım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 11:58:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?