15
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası'nda eğlence sabahlara kadar sürüyor

Kuşadası geceleri giderek hız kazanıyor. Okulların da kapanmasıyla iyice hareketlenen Kuşadası'nda tatil yapan yerli ve yabancı turistler ile günübirlik tatilciler bar ve diskolarda sabaha kadar çılgınca dans edip, eğlenerek kendilerinden geçiyor.

Esnaf turizm sezonundan bir türlü umduğunu bulamazken, Kuşadası'nda eğlence sektörü tamamen hafta sonlarına endekslendi. Haziran ayının ortasına gelinmesiyle iyice ritim yükselten bar ve diskolar hafta sonu tıka basa doldu.

Barlar Sokağı, her yıl olduğu gibi bu yıl da özellikle yabancı turistler tarafından tercih edilirken, Yılancı Burnu'ndaki beach clublar ile Kaleiçi'nde canlı müzik yapan barlar ile Kuşadalılar ile yerli turistlerin uğrak yeri oldu. Çılgınca eğlenenler zaman zaman ortaya ilginç ve çarpıcı görüntüler çıkmasına neden yol açtı.

Sürekli kadro değişiklikleri ve farklı animasyonlarla eski günlerini arayan Kaleiçi'nde eğlence merkezleri de bu yaza damga vurma konusunda oldukça iddialı. Heaven Bar'da Murat Dalkılıç sahne alırken, önceki hafta açılışını gerçekleştirilen Kuşadası'nın yeni eğlence mekanlarından Şüküfe Bar'da ise Özhan sahneye çıkıyor.

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 16:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?