16
Mayıs
2024
Perşembe
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası'nda fuhuş operasyonu

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda, 8 yabancı uyruklu hayat kadını ile kadınları fuhşa teşvik ettiği iddia edilen 4 otel yöneticisi gözaltına alındı.


Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekipleri, bir ihbar üzerine gece saat 00.30 sıralarında Alacamescit Mahallesi Sarı Sokak'taki Garden Place isimli otele baskın düzenledi.

Baskında biri yaşı küçük olmak üzere 8 yabancı uyruklu kadın, para karşılığı fuhuş yaparken suçüstü yakalandı. Operasyonda, hayat kadınlarına yer temin ettikleri ve aracılık yaptıkları iddia edilen otelin sahibi U.U., otel yöneticileri N.M., M.Ö. ve V.Y. de gözaltına alındı.

 
Poliste yapılan sorgulamalarının ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan otel sahibi U.U. ile N.M. tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderilirken, M.Ö. ve V.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yabancı uyruklu 8 hayat kadını ise, sınır dışı edilmek üzere Aydın Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 23:13:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayse gacar IP: 88.242.57.xxx Tarih : 29.08.2007 14:37:07
bence polisin daha çok operasyon yapması lazım çünkü kuşadasında okadar çok böyle olay varki otel bir tane değilki birçok otel zaten böyle ben bunların göz yumulduğunu düşünüyorum sokakta bhile dolu fuhuş yapan kadın var apartman dairelerinde bile var bun konu üzerine daha çok eğilmeleri gerek keşke bir otel olsada yakalanmış olsa ozaman inanın bu habere sevinirdinm