22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası'nda gay partisi

Gemiyle seyahat eden Amerikalı eşcinselleri 5 yıl önce şehre sokmamasıyla ünlenen Kuşadası, bu kez uluslararası bir gay partisine evsahipliği yaptı. "Kuşadası Groovy" ismiyle düzenlenen partiye Türk, Yunan ve Hollandalı eşcinseller katıldı. 

Barlar Sokağı'nın bir üst sokağı olan Zafer Sokak'taki 1 A Grand Restaurant'ta gerçekleştirilen gay partisi için günler önceden hazırlık yapıldı. Özel olarak hazırlanan davetiyeler ile İstanbul, İzmir ve Kuşadası'ndan eşcinsellerin yanı sıra Kuşadası'na komşu olan Yunanistan'ın Sisam Adası ile Hollanda'dan eşcinseller Kuşadası'na davet edildi. Okan Hacı tarafından organize edilen Kuşadası Groovy'e Kuşadası dışından gelen eşcinseller için Golden Bed Hotel'de özel indirimli konaklama imkanı sağlandı. Saat 22.30'da başlayan partide striptiz dans show, international drag show ve plazma televizyonda özel gösteriler yapıldı. D.J. A.B'nin hazırladığı özel müzikler eşliğinde devam eden parti sabah saatlerinde son bulacak. Bu arada, partinin ilk bölümünde görüntü alınmasına izin veren organizatörler, ilerleyen saatlerde şov ve striptiz bölümlerinde gazetecilerin görüntü almasını istemedi. 

Kuşadası Groovy'e çift bayanların da katılması dikkat çekerken, partiyi organize eden Okan Hacı, daha önce İzmir ve İstanbul'da da benzer partiler yaptıklarını belirterek, Kuşadası'nda ilk kez düzenledikleri gay partisinin büyük ilgi gördüğünü söyledi. Okan Hacı, partiye Yunanistan'ın Sisam Adası'ndan da katılım olmasının sevindiriciolduğunu vurgulayarak, yaz sezonu içerisinde daha büyük bir uluslararası gay partisi için hazırlık yaptıklarını ve bu partiye Amerika'dan da eşcinselleri davet edeceklerini
kaydetti.
iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 11:24:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?