20
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası'nda gök gürleyecek

Lazca rock’ın kıpır kıpır temsilcisi Gurgula, 12 Temmuz Cumartesi akşamı “Kuşadası Fotoğraf Günleri” kapsamında Atatürk Meydanı’nda bir konser verecek


Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen “Kuşadası Fotoğraf Günleri” konserle devam ediyor. Lazca “gök gürültüsü” anlamına gelen “Gurgula”, Laz rock tarzının en güzel parçalarını, 12 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20:00’da sahneye taşıyor. Alternatif soundları ve hareketli sahne performanslarıyla geçtiğimiz günlerde izleyiciyi coşturan grup, Kuşadası’nda bir kez daha ayakları yerden kesecek.
Kuşadası Fotoğraf Günleri, Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinin Kuşadası’nda bir yıl boyunca yaptıkları çekimlerden seçilen fotoğrafları gözler önüne seriyor. Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan’ın açılışını yaptığı etkinlik, Kuşadası’na başka bir açıdan başka bir bakış getirmeyi amaçlıyor. 14 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan fotoğraf sergisi Atatürk Meydanı’nda tüm sanatseverleri bekliyor.
Kuşadası Fotoğraf Günleri kapsamında gerçekleşecek olan Gurgula konseriyse, Ada halkına rock dolu bir gece yaşatacak. Kazım Koyuncu’nun desteğiyle Lazca sözlü rock alanında profesyonelliğe adım atan Gurgula, ücretsiz halk konseriyle hem Kuşadalılar, hem de yerli ve yabancı tatilcilerle buluşacak. 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 17:21:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?