27
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası'nda oyuncak hırsızlığı

Kuşadası'nda bir oyuncakçı dükkanı, kimliği belirsiz kişilerce soyuldu. Hırsızlardan şikayetçi olmayan dükkan sahibi, sadece akülü arabayı geri getirmelerini istedi. 

Edinilen bilgiye göre olay, Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Kaplan Oyuncak Mağazası'nda meydana geldi. Oyuncak mağazasının önüne yanaşan kırmızı renkli bir otomobilden inen bir genç, etrafına bakındıktan sonra mağazanın önündeki şarjlı oyuncak arabayı alarak arabaya koydu. Aynı anda aracının sürücüsü de etrafını kontrol etti ve ardından hırsızlık yapan gençle birlikte olay yerinden uzaklaştı. 

Soygun saniye saniye mağazanın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kaplan Oyuncak Mağazası'nın sahibi Ramazan Kaplan, hırsızlığı ilk anda anlamadığını, ancak kamera kayıtlarına bakınca tespit ettiğini söyledi. 

Olaya çok şaşırdığını belirten Kaplan, tüm ürünlerde indirime gittiklerini ve böylesine uygun fiyatlarla satılan ürünlerde hırsızlık yapılmasına anlam veremediğini belirterek, zanlılar hakkında şikayette bulunmayacağını söyledi. Kaplan soygunculardan, 300 YTL değerindeki oyuncağı geri getirmelerini istedi.
iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 11:37:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?