22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası'nda Ramazan eğlenceleri

Kuşadası'nda Ramazan etkinlikleri ilçenin bazı merkezlerindeki gösterilerle sürüyor. Kuşadası'nın cazibe merkezi konumunda bulunan Scala Nuova alışveriş merkezinde düzenlenen gösteriler turistler ve halk tarafından ilgili ile takip ediliyor. 

30 gün 30 eğlence sloganı ile başlayan gösterilerde orta oyunundan sihirbaza, kantodan jonklör gösterilerine geniş bir yelpaze sunuluyor. Kuşadası Liman sahasında bulunan alışveriş merkezinde süren gösterileri her gece ortalama 400 kişinin izlediği öğrenildi. Kuşadası Liman işletmecisi Ege Ports Genel Müdürü Aziz Güngör amaçlarının her dönemde olduğu gibi ramazan aylarında da sosyal içerikli hizmetlere imza atmak olduğunu ifade etti. Güngör konuşmasının devamında, "Liman yönetimi olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar bir çok sosyal etkinliğe imza attık. Bazı unutulan ve büyük yerleşim merkezlerinde ilgi ile izlenen ramazan etkinliklerini Kuşadası'na taşımak istedik. Yaz aylarında günlük ortalama 12 bin kişinin ziyaret ettiği alış veriş merkezimizde bu tür etkinliklere de katılım oldukça yüksek oluyor. Başlattığımız gösterileri her gece ortalama 400 kişi izliyor. Orta ölçekli bir tiyatro salonu kapasitesinde izleyici kitlemiz var. Yaptığımız anketlerde bu etkinlikleri izlemek için yakın çevre ilçelerinden gelen misafirlerimizin yanı sıra halen Kuşadası'nda bulunan yabancı turistlerde mevcut. Bu nedenle bir anlamda kültürel tanıtımımıza da katkıda bulunuyoruz" dedi. 

Ramazan süresince devam edecek etkinlikler 30 gece 30 farklı eğlence sloganıyla sürecek. Özellikle jonklör ati gösterisinde ki alev oyunları izleyicilerden büyük alkışı alıyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 13:06:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?