16
Mayıs
2024
Perşembe
KUŞADASI - AYDIN

Kuşadası'nda tanıtım atağı sürüyor

Kuşadası'nın tanıtım alanında yaşadığı sorunların çözümü için yoğun çaba sarfeden Ticaret Odası'nın tanıtım atağı sürüyor.

Kuşadası'n ın 7 yıldır süren tanıtım fakirliğini geçen yıl sona erdiren ve 1,5 yılda 40'a yakın uluslar arası fuara katılan Kuşadası Ticaret Odası'nın rotası bu kez Hollanda. Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, tanıtım alanında yaptıkları hamlenin artarak devam ettiğini söyledi.

Serdar Akdoğan, Hollanda pazarının Kuşadası açısından büyük önem taşıdığına dikkati çekerek, 9-14 Ocak tarihleri arasında Hollanda'nın Utrecth şehrinde gerçekleştirilecek Uluslar arası Turizm Fuarı'nda da stand kiraladıklarını söyledi. Bu arada, Kuşadası'nın uluslar arası pazarlarda tanıtımı açısından başlatılan çalışmalara büyük destek veren Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu(BYK) Başkanı Bülent İlbahar, Hollanda pazarının Kuşadası turizminde yüzde 30 ağırlığı olduğunu belirterek, Utrecth şehrinde gerçekleştirilecek uluslararası fuarın 2007 turizm sezonu açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Ticaret Odası öncülüğündeki tanıtım çalışmalarına TÜRSAB olarak tam destek verdiklerini ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da fuar için katkı yaptığını kaydeden TÜRSAB BYK Başkanı İlbahar, Kuşadası'nı Hollanda'da en iyi şekilde tanıtacaklarını sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2007 Pazar 12:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?