25
Mayıs
2024
Cumartesi
KUŞADASI - AYDIN

Marl heyeti Kuşadası'nda

KARDEŞ ŞEHİR MARL HEYETİNİN KUŞADASI ZİYARETİ

Kuşadası’nın Almanya’dan kardeş şehri olan Marl’dan gelen heyet programları kapsamında Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ü makamında ziyaret etti.

12 Şubat tarihinde Kuşadası ziyaretine başlayan Marl heyeti programın ikinci gününde ilk olarak Belediye Encümen Salonunda Kardeş Şehir çalışma görüşmelerini gerçekleştirdi. Daha sonra Belediye Başkanlık makamına geçen Marl Belediye Başkanı Werner Arndt başkanlığındaki konuk heyet burada Belediye Başkanı M. Esat Altungün’le görüştü.

Samimi bir havada geçen görüşmede konuşan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, konuklara yönelik yaptığı açıklamada, “Sayın başkan heyetinizle birlikte Kuşadası’na hoş geldiniz. Bir süre önce kaybettiğimiz Marl-Kuşadası Kardeş şehir derneği başkanı Herr Ahlert’i de saygıyla anıyor ve on yılda gösterdiği çabalar için şükran duygularımı iletiyorum. On yıllık ilişkilerimizin daha canlı hale geleceğini umuyorum. İnanıyorum ki bu çabalarımız özellikle çocuklar ve gençlere örnek olacaktır. Arıca Ekim 2009 da belediye başkanı seçildiğiniz için sizi kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Marl Belediye Başkanı Werner Arndt ise yaptığı konuşmada, “Kişisel olarak bizi ağırladığınız için ve organizasyonda gösterdiğiniz başarıya teşekkür ederim. Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk resmi ziyaretimi kardeş şehir Kuşadası’na yaptığım için çok mutluyum. İkimizin de sosyal demokrat Belediye Başkanı olması ayrıca beni sevindirdi. Ekim 2010 da Marl’da yapılacak kutlamalara ekibinizle sizi davet ediyorum. Ayrıca Herr Ahlert adına Üniversite kampüsünde yapılacak olan park projesini çok beğendik” diye konuştu.

KARDEŞ ŞEHİR MARL HEYETİNİN KUŞADASI ZİYARETİ
KARDEŞ ŞEHİR MARL HEYETİNİN KUŞADASI ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 16:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?