19
Mayıs
2024
Pazar
KUŞADASI - AYDIN

Meclis toplantısında arbede

DAVUTLAR BELDESİ MECLİS TOPLANTISI'NDA GERGİNLİK

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar beldesi belediye meclisi toplantısında arbede yaşandı. Gerginliğe jandarma ekipleri müdahale etti.

Meclis toplantısında, 4 CHP'li ve 1 DP'li meclis üyesi, beldenin yeşil bölgelerinden olan dağ eteklerinin, yapılacak değişiklikle betonlaştırılmak istendiğini iddia etti. Bu üyelerin, Başkan Uysal'ın koruması H.E. ve yandaşlarının sözlü ve fiziki saldırısına uğradığı iddiası üzerine gerginlik yaşandı. CHP'li ve DP'li üyelerin muhalefetine rağmen imar değişikliği kabul edildi.

Toplantının sonunda gündem dışı söz verilen şehir plancısı Bülent Coşkun'un açıklamaları üzerine yeniden gerginlik yaşandı. DP'li Melek Çengel'in babasına hakaret edildiğini savunan bazı meclis üyeleri ve dinleyiciler, Coşkun'a tepki göstererek özür dilemesini istedi. Tartışmalar devam ederken koruma H.E.'nin, CHP'li üye Metin Nakim'e yumruk attığı öne sürüldü. Arbedenin büyümesi üzerine salona giren jandarma ekibi, olaylara müdahale etti. Jandarma, bazı meclis üyeleri ve vatandaşların ifadesine

başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DAVUTLAR BELDESİ MECLİS TOPLANTISI'NDA GERGİNLİK
DAVUTLAR BELDESİ MECLİS TOPLANTISI'NDA GERGİNLİK
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 18:59:02
Güncelleme :4 Aralık 2009 Cuma 00:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?