19
Mayıs
2024
Pazar
KUŞADASI - AYDIN

MHP'den Altungün’e tebrik ziyareti

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün’ü makamından ziyaret eden MHP Kuşadası ilçe yönetimi, Altungün’ü kutlayıp Kuşadası’nın geleceği ile ilgili her projede yanlarında olacaklarını söylediler.

Kuşadası’nın acil müdahalelere ihtiyacı olduğunu kaydeden MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, kentin baştan ele alınarak hazırlanacak plan çerçevesinde A’dan Z’ye yenilenmesi gerektiğini belirterek, “Kuşadası ve Kuşadası halkı için yürütülecek her türlü olumlu icraatı destekleyeceğiz. Seçim öncesi hazırladığımız kitapçıkta Kuşadası ile ilgili düşüncelerimizi ve projelerimizi yansıtmıştık. Yeni Belediye yönetiminin hazırladığımız projelerden uygun olanlardan yararlanmasını umarız” dedi.

Kuşadası’nın sorunlarını çözmek ve hizmet üretmek için yönetime talip olduklarını vurgulayan Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün ise şöyle konuştu: “Halkımız inanarak ve güvenerek bizleri belediye başkanlığına laik gördü. Şimdilik çalışmalarımıza Kuşadası’nı güzelleştirmekle başladık. KUŞ-ATAK projemizin katı atık depolama tesisleriyle ilgili kısmının ilk safhası Ağustos ayında bir yıl gecikmeli olarak tamamlanacak. Projenin tamamını da 2-3 yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz”

MHP adayı Abdullah Sarı tarafından seçim öncesi hazırlanan kitapçıktan isteyen Altungün, kitapçıkta yer alan ve Kuşadası yararına olduğuna inandıkları bazı projeleri uygulayabileceklerini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 09:22:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?