18
Mayıs
2024
Cumartesi
KUŞADASI - AYDIN

Midyeciler zabıtaya saldırdı

KUŞADASI’NDA MİDYECİ DEHŞETİ

Kuşadası yine midyeci dehşetine sahne oldu. Halk sağlığına zararlı olması nedeniyle Sahil bulvarı üzerinde midye satışını engellemeye çalışan Kuşadası Belediyesi Zabıta ekibi, midyecilerin saldırısına uğradı. Olayda zabıta aracı hasar görürken, iki saldırgan kayıplara karıştı.

Olay şöyle gelişti; sahil bulvarı üzerinde midye satışı yapıldığı doğrultusundaki şikayet üzerine, Kuşadası Belediyesi Zabıta Ekibi saat 21.30 sularında olay yerine geldi. Midyecilerin İstanköy Pansiyon önünde olduğunu tespit eden zabıta ekibi, belediye aracını park ederek müdahalede bulunmak ve zabıt tutmak istedi. Ancak zabıta ekiplerine bıçakla saldıran iki midyeci, daha sonra ellerindeki tepsiler ve tepsi ayaklarıyla zabıta aracına saldırdılar. Zabıta aracının camlarını kıran ve araca hasar veren saldırganlar, ardından bıçakla zabıta ekiplerine saldırdı. Saldırgan midyeciler daha sonra kaçarak kayıplara karıştı.

Zabıtanın Kuşadası Polisi’ne haber vermesinin ardından olay yerine gelen asayiş ekipleri iki saldırganı yakalamak için harekete geçti. Zanlılardan birinin V.Ç. isimli şahıs olduğu asayiş ekipleri tarafından tespit edilirken, iki saldırganın aranması devam ediyor.

KUŞADASI’NDA MİDYECİ DEHŞETİ
KUŞADASI’NDA MİDYECİ DEHŞETİ
KUŞADASI’NDA MİDYECİ DEHŞETİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 17:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?