19
Mayıs
2024
Pazar
KUŞADASI - AYDIN

Nostaljik çay bahçesi hizmette

KUŞADASI SAHİLİNDE ÇAY KEYFİ

Atatürk Sahil Bulvarı üzerindeki İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı yanındaki park alanında, Kuşadası Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek yapılan çay bahçesi hizmete girdi. Çay bahçesinin ilk gününde çaylar ücretsiz verildi.

Kuşadası Belediyesi bünyesinde oluşturulan proje birimi tarafından yürütülen çevre düzenlemesi çalışmaları çerçevesinde Atatürk Sahil Bulvarı üzerinde yapılan çay bahçesi, Kuşadalılara nostaljik çay bahçesi keyfini yaşatıyor.

Geçen yıl eylül ayında hizmete açılan İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı yanındaki park alanı tamamen yenilenerek hayata geçirilen çay bahçesini Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte ziyaret ederek çay içen Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, "Geçmişte Kuşadası sahilinde Sibel Çay Bahçesi gibi çok ünlü çay bahçeleri vardı. Maalesef bunlar zaman içerisinde birer birer yok oldu. Bu güzellikleri Kuşadalılara ve Kuşadası'na gelen konuklarımıza yeniden yaşattığımız için mutluyuz" dedi. Çay bahçesinin

belediye tarafından işletildiğini anlatan Altungün, şöyle konuştu: "İsteyen herkes uygun fiyata Kuşadası sahilinde oturup çay içebiliyor. Kuşadası'nın güzelliklerinden sadece turistler ve parası olanlar değil tüm halkımız faydalanmalı düşüncesiyle yaptığımız çay bahçesinin daha ilk günden gördüğü ilgi bizleri çok mutlu etti."

KUŞADASI SAHİLİNDE ÇAY KEYFİ
KUŞADASI SAHİLİNDE ÇAY KEYFİ
KUŞADASI SAHİLİNDE ÇAY KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 16:56:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adalı IP: 95.149.235.xxx Tarih : 9.09.2010 11:54:11

 ALLAHIM BU İNSAN LARI İSLAHET .....SÜPER..SÜPER...BELEDİYE OLMASI GEREKEN HER ŞEYİ YAPTI HER ŞEY BİTDİ SİMDİ CAYCILIĞA BAŞLADI YA BUN LARI POSİTİF BİR HABER GİBİ YAYINLATANIN BEYİN HÜCRELERİN DE DARAL MA OLDUĞUN DAN HİC KUŞKUM KALMADI....KİM BİLİR  BİR KAC AYSON RA BİZ YAPAMIYORUZ CALIŞTIRAMIYORUZ.. DEYİP KEN Dİ ADAM LARIN DAN BİR TANESİNE BEDE VAYA VERİP SON RA DAN PAYLAŞ MADA YAPABİLİRLER...HİC ŞAŞ MAYIN SAYIN OYVEREN LER.... AAAA UNUT MADAN İKİ CAY ŞEKER SİZ OLSUN......