20
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN

Öğrencilere harç parası topladılar

 Kuşadası Emekli Öğretmenler Derneği 15. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Dernek üyeleri ve emekli öğretmenler, kuruluş yıldönümü yemeğinde bir araya geldi.


Emekli öğretmenler gecesi Kuştur Tatil Köyü’nde gerçekleştirildi. Kuşadası’nda ikamet eden emekli öğretmenlerin yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı geceden elde edilen gelir, Kuşadası’nda bu yıl üniversiteye başlayacak olan öğrencilerin harç işlemlerinde kullanılacak.


Büyük ilgi gören yemekte en çok ilgiyi Kuşadası Emekli Öğretmenler Derneği üyesi emekli öğretmenlerin oluşturduğu Halk Dansları Topluluğu gösteri ilgi gördü. Tamamı emekli öğretmenlerden oluşan halk dansları topluluğu, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede ayrıca, klavyede Ergün, kemanda Taşkın, saksafonda Ufuk ve solistleri Zuhal’den oluşan Grup Moonlıght şarkılarıyla geceye katılanları coşturdu.


Kuşadası Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Emine Kurt, geceye katılanlara teşekkür ederek, derneğe katkı sağlayan ve destek olanlara teşekkür belgesi verdi. Kurt, geceden elde edilecek gelirin üniversiteye başlayacak öğrencilerin harç işlemlerinde kullanılacağını kaydederek, tüm emekli öğretmenleri dernekleri sahip çıkmaya çağırdı.

..
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 09:49:05
Güncelleme :27 Mayıs 2008 Salı 09:51:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?