23
Mayıs
2024
Perşembe
KUŞADASI - AYDIN

Okul aile birlikleri toplandı

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde eğitim veren tüm ilk ve orta öğretim okullarının okul aile birlikleri, Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıda biraraya geldi. Toplantıya Aydın Valisi Mustafa Malay ile İl Milli Eğitim Müdürü Murat Taner de katıldı.

İlçedeki tüm okul aile birliklerinin düzenli olarak toplanarak, eğitimin sorunlarının tartışılması ve çözüm bulunması için çaba harcadıklarını açıklayan Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nermin Akar, amaçlarının ilçe bazında yaşanan sorunlara toptan çözüm bulmak olduğunu söyledi.

Tüm okulların sorunlarını dinleyen Aydın Valisi Mustafa Malay ise, ülkenin geleceğinin eğitimde olduğunu vurgulayarak, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Malay, okul aile birliklerinin biraraya gelerek çalışmasının önemli bir gelişme olduğunu ve böyle bir çalışmaya ilk kez Kuşadası’nda tanık olduğunu ifade etti.

Uygulamanın aydın geneline yayılması ve tüm ilçelerdeki okul aile birliklerinin ortak hareket etmesinin sağlanması için İl Milli Eğitim Müdürü Murat Taner’e talimat veren Vali Malay, eğitim için çalışan gönüllülerin sayısının artması gerektiğini kaydetti.

Kuşadası’nda oluşan birlik ve beraberliğin Aydın’ın diğer ilçelerine taşınması için çaba harcayacaklarını bildiren İl Milli Eğitim Müdürü Murat Taner, okul, aile, öğrenci diyaloğunun daha sağlıklı bir şekilde sağlanması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2005 Cuma 11:30:20
Güncelleme :18 Mart 2005 Cuma 11:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?