31
Mayıs
2024
Cuma
KUŞADASI - AYDIN

Önce yağmur sonra güneş

Kuşadası'nda sabah yağmur yağması, öğleden sonra ise güneş açması turistlerin rahatını bozmadı. Bu arada, Kuşadası Limanı’na yanaşan 5 gemi ile gelen yaklaşık 4 bine yakın turist önce tarihi yerleri gezdi, ardından alışveriş yaptı.


Kuşadası’nda sabah saatlerinde başlayan yağmur, öğleden sonra yerini güneşe ve açık havaya bıraktı. Tatillerini Kuşadası’nda geçiren turistler ise yağmurun kesmesinin ardından ortaya çıkan günlük güneşlik havayı değerlendirerek kendilerini plajlara attı ve ortaya ilginç görüntüler çıktı. Gün içerisinde değişen hava şartlarına aldırmayan turistler, öğleden sonra başlayan güneş ile sonbaharın doyumsuz keyfini yaşamaya başladı.


Bu arada, Kuşadası’nda güz dönemi ile birlikte artış gösteren kruvaziyer turizminde tam bir bayram bereketi yaşanıyor. Bugün Kuşadası Limanı’na yanaşan 5 turist gemisi ile gelen turistler, önce otobüslerle Efes Antik Kenti, Meryemana Evi ve Saint Jean Kilisesi’ne gitti. Ardından ise havanın açmasıyla Kuşadası çarşılarında ve sahilde dolaştı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 16:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?