29
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Özürlülerden okul ziyareti

Kuşadası Özürlüler Derneği idari kadro ve öğrencileri, Naci Akdoğan Okulu’nu ziyaret ederek, anlamlı ve eğlenceli bir gün geçirdi.


Naci Akdoğan Okulu idari kadro ve öğrencilerinin hazırladıkları ziyaret programı kapsamında, İlköğretim Bölümü Okul Müdürü Emine Özçam’ı odasında ziyaret eden öğrenciler, daha sonra Naci Akdoğan Okulları Genel Müdürü Okşan Canbaz eşliğinde okulu gezdiler. İlköğretim Okulu öğrencilerinin müzik dersine konuk olan öğrenciler, gitar eşliğinde şarkılar söylediler, Halk oyunları dersinde de hem halay çektiler hem de zeybek oynadılar. Ziyaret sonunda, okul yemekhanesinde kendileri için özel olarak hazırlanan ikram şenliğine de katılan öğrenciler, Naci Akdoğan Okulu öğrencileri ile güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.


Ziyaret hakkında bilgi veren Naci Akdoğan Okulu Genel Müdürü Okşan Canbaz, böylesi güzel ve anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Kuşadası Özürlüler Derneği’nin okulumuza gelmiş olmasından ötürü son derece mutlu olduk. Hem idari kadromuz hem de öğrencilerimiz, ziyarete gelen kardeşlerimiz için her şeyin en güzelini sunmaya çalıştık. Çok anlamlı ve keyifli bir gün geçirdik. Okulumuz adına, bu tür beraberliklerimizin artarak devam etmesini istiyoruz” dedi.


Çocuklarla bir arada olmanın ve çocukları mutlu etmenin dünyanın en güzel duygusu olduğunun özellikle altını çizen Naci Akdoğan Okulları İlköğretim Bölüm Müdürü Emine Özçam ise, “Bugün, burada çok anlamlı ve mutluluk verici bir gün gerçekleştirdik. Ziyaretimize gelmiş olan çocuklarımızın mutlu olmaları ve güzel bir gün geçirmeleri için birçok aktivite hazırladık. Çocuklar çok eğlendiler ve onların eğlenmiş olmaları bizleri de gerçekten çok mutlu etti. Emeği geçen arkadaşlarıma ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.


Kuşadası Özürlüler Derneği Başkanı Canan Güler ise “Naci Akdoğan Okulu, bizlere, sıcacık bir ortam içinde, çok güzel etkinlikler hazırlamışlar. Kuşadası Özürlüler Derneği adına, emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkür ederim” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 03:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?