22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Polis 24 saat görevde

Kuşadası'nda turizm güvenliğini sağlamak amacıyla polis ekipleri tarafından alınan olağanüstü güvenlik önlemleri turizm sezonu boyunca devam edecek.

Bayraklıdede ve Yavansu Mahallelerinde oluşturulan kontrol noktalarında 24 saat kesintisiz görev yapan polis ekipleri, Kuşadası'nın giriş ve çıkışlarında gece ve gündüz denetleme yapıyor. Özellikle hafta sonları tüm araçları didik didik arayan polis ekipleri, şüpheli gördükleri kişi veya araçlar için bilgisayarlardan da inceleme yapıyor.

Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Mahkemeden haftalık olarak çıkartılan genel arama kararı doğrultusunda 17 Mayıs'tan itibaren giriş ve çıkışlarındaki kontrol noktalarında yapılan aramalarda 5 adet silah, 125 gram esrar maddesi, 26 edat uyuşturucu hap ve 2 çalıntı araç ile çeşitli suçlardan aranan 22 zanlının ele geçirildiğini söyledi.

Turizm sezonunun huzur ve güven ortamı içinde geçmesi için tüm önlemleri eksiksiz aldıklarını belirten Kuşadası Emniyet Müdürü Zeybek, uygulama çalışmalarının 24 saat boyunca aralıksız sürdüğünü söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 15:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?