18
Mayıs
2024
Cumartesi
KUŞADASI - AYDIN

Selzedelere için yardım kampanyası

KUŞADASI'NDA SELZEDELERE YARDIM İÇİN KAMPANYA BAŞLATILDI

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Söke ve Koçarlı ilçeleri ile belde ve köylerinde geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlatıldı.

Kuşadası Kaymakamlığı, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Ticaret Odası tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında selzedelere destek için vatandaşlara çağrıda bulunuldu. Kuşadası Kaymakamlığı'ndan yapılan duyuruda, "Aydın'ın Söke ve Koçarlı ilçeleri ile belde ve köylerinde geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketi nedeniyle zarar gören vatandaşlarımıza yönelik olarak Kuşadası'nda da bir yardım kampanyası başlatılmıştır. Selzedelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak hayırseverlerin katkılarıyla

toplanacak olan her türlü yiyecek, içecek, giyecek ve ev eşyasının aşağıda belirtilen toplama merkezlerine bırakılması, bu yardımların sel mağdurlarına bir an önce ulaşmasında kolaylık sağlayacaktır. Sel mağduru olan ve acil yardıma ihtiyacı bulunan vatandaşlarımıza destek olunması konusunda tüm Kuşadası halkının yardımlarına ihtiyaç bulunmaktadır. Yardım toplama merkezleri; Kuşadası Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Merkezi, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Ticaret Odası'dır" denildi.

KUŞADASI'NDA SELZEDELERE YARDIM İÇİN KAMPANYA BAŞLATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2010 Perşembe 18:45:02
Güncelleme :16 Aralık 2010 Perşembe 23:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?