22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

SÖGİAD 12. kuruluş yıldönümünü kutladı

Söke Genç İşadamları Derneği (SÖGİAD)'nin 12. kuruluş yıldönümü Kuşadası Adakule Otel'de gerçekleştirilen gece ile kutlandı.

SÖGİAD'ın 12. kuruluş yıldönümü kutlamalarına, Söke'li genç işadamlarının yanı sıra Aydın Valisi Mustafa Malay, Kuşadası Kaymakamı Ahmet Ali Barış, Turkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TUGİK) Başkanı Hazım Sesli, Kuşadası Genç İşadamları Derneği Başkanı Ali Can Turan ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. SÖGİAD'ın kuruluş yıldönümünde konuşan Aydın Valisi Mustafa Malay, genç işadamlarının Türkiye'nin ve bölgenin vizyonu ve geleceği olduğunu belirterek, yaptıkları çalışmalar ve girişimlerle örnek olan SÖGİAD'ı ve TUGİK'i kutladı.

Kuşadası Adakule Otel'deki SÖGİAD kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılan TUGİK Başkanı Hazım Sesli ise 22 Temmuz'da yapılacak genel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunarak, tüm vatandaşları sandığa gitmeye çağırdı. 3 Kasım 2002 seçimlerinde 43 milyon seçmenden yaklaşık 10 milyonu sandığa gitmediğine işaret eden Sesli, bunun her alanda demokrasi isteyen Türk insanına yakışmayan bir tutum olduğunu belirterek, oy kullanmadan yapılan eleştirilerin hiçbir hükmü olmadığını söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2007 Pazartesi 14:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?