25
Mayıs
2024
Cumartesi
KUŞADASI - AYDIN

Tatlıses'ten okul için halk konseri

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, Kuşadası’nda bir ilköğretim okulunun ek binası yararına düzenlenecek etkinlikte halk konseri verecek.

Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Kuşadası İkiçeşmelik İlköğretim Okulu’nun ek binası yararına düzenlenecek konserde sahne alacak olan Tatlıses, hiçbir ücret almayacak.


Kuşadası’nda 4 yıldızlı bir oteli bulunan ve geçtiğimiz hafta içerisinde de Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ü ziyaret edip, halk gününe katılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ün ricası üzerine önemli bir eğitim projesinde de yer almayı kabul etti. Daha önce Kuşadası Belediyesi tarafından inşa edilen ancak zaman içerisinde yetersiz hale gelen Kuşadası Belediyesi İkiçeşmelik İlköğretim Okulu’nun ek bina ihtiyacının karşılanması amacıyla Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından başlatılan çalışmalar, Kuşadası Okul, Sağlık Ocağı Yapma, Yaşatma ve Öğrencileri Destekleme Derneği tarafından yürütülüyor.


Ek binanın yeni eğitim öğretim yılına yetişmesi için yürütülen çalışmalara en büyük destek ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’ten geldi. Başkan Altungün’ün ricası üzerine eğitim projesi içerisinde yer almayı kabul eden Tatlıses, ek binanın yapılması için gerçekleştirilecek etkinlikte hiçbir ücret almadan konser verecek.


Böylesine bir eğitim projesinin içerisinde yer almaktan mutluluk ve gurur duyduğunu belirten İbrahim Tatlıses, “ Kuşadası benim için çok önemli bir şehir. Sayın Belediye Başkanımız Altungün böyle bir teklifte bulununca tereddüt etmeden kabul ettim. 9 Ağustos Pazar günü tüm Kuşadalıları, tatilcileri ve eğitim gönüllülerini Özer Türk Stadyumu’na okul yapımına katkı vermeye davet ediyorum” dedi.


Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise, İkiçeşmelik İlköğretim Okulu’nun ek binasının bir an önce bitirilmesi yönündeki çalışmalarına büyük destek veren İbrahim Tatlıses’e teşekkür ederek, “Okulun ek binasının bir an önce tamamlanması için kaynak arayışlarımız sürerken, Sayın Tatlıses’in desteği bizlere güç verdi. 9 Ağustos’ta 20 TL ödeyerek Tatlıses konserini izleyen herkes hem eğlenecek, hem de eğitimine katkıda bulunacak. Hem Kuşadalı hemşehrilerimi, hem de tatilcileri konsere davet ediyorum” diye konuştu.
Kuşadası Belediyesi İkiçeşmelik İlköğretim Okulu ek bina inşaatına katkı amacıyla düzenlenecek olan halk konseri 9 Ağustos Pazar günü Saat: 21.00’de gerçekleştirilecek. Kuşadası Özer Türk Stadyumu’ndaki eğitim amaçlı Tatlıses konserinin biletleri ise 20 TL’den satışa çıkarıldı.

İha
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 07:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?