20
Mayıs
2024
Pazertesi
KUŞADASI - AYDIN

TEMA'dan anlamlı kampanya

Kuşadası’nda kötü geçen sezonun yanı sıra, bayramlar ve yılbaşında da umduğunu bulamayan esnafın ve çiçekçilerin umudu Sevgililer Günü’nde TEMA Kuşadası Temsilciliği’nin ilginç kampanyası dikkat çekti. Kuşadası’ndaki ağaçlandırma kampanyası kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiren TEMA yöneticileri, bu kez Sevgililer Günü nedeniyle ağaçlandırmaya katkı amacıyla özel hazırlanmış fidanları satışa sundu. 

Kalp biçimli çikolatalardan balonlara, çiçekten ipek kırmızı iç çamaşırlarına, müzikli kutulardan kalpli 'seni seviyorum' yazılı yastıklara ve tişörtlere, parfümden özel hazırlanan yaş pastalara kadar birçok hoş hediye sevgililer için vitrinlerde yerini alırken, TEMA’nın sevgililere özel fidan satışı da ilgi odağı oldu. Kuşadası’nın en yoğun bölgelerinden Kaya Savkay Meydanı’nda “Dikili ağacın olsun, gönlün sevgiyle dolsun” sloganıyla tanesi 5 YTL’ye fidan satışı yapan TEMA Kuşadası Temsilciliği’nin standı sevgililerin akınına uğradı. 

TEMA Kuşadası Temsilcisi Aycan Yolyapan, sevgililer gününe anlam katmak için fidan satışı yaptıklarını belirterek, “ İlçemizde kapsamlı bir ağaçlandırma kampanyası başlatıldı. TEMA olarak biz de bu kampanyaya destek veriyoruz. Hedefimiz daha yeşil bir Kuşadası. Bu nedenle Sevgililer gününe özel fidanlar hazırladık. Elde edeceğimiz gelir, ağaçlandırma çalışmalarında kullanılacak “ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 12:03:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?