22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Trafik kazası : 1 ölü , 4 yaralı

Kuşadası'nda barlarda sahne alan genç şarkıcı ailesiyle birlikte Dikili'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası'ndan Dikili'ye bağlı Çandarlı'ya giden Alpaslan Avcı (33) yönetimindeki 09 L 9633 plakalı otomobil mıcır nedeniyle kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Nurettin Acun'un (49) kullandığı 35 AC 2655 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada 19 yaşındaki genç şarkıcı Burcu Yamaç ile birlikte kardeşi 14 yaşındaki Burak ve annesi 42 yaşındaki Bedriye ile araç sürücüleri Alpaslan Avcı ve Nurettin Acun yaralandı. Acun, Dikili Sağlık Ocağı'nda tedavi edilirken diğer yaralılar ise Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları ağır olan Burcu ve Bedriye Güneş ile Alpaslan Avcı, Acil Yardım'ın talebi üzerine Çiğli'den kalkan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait 'Couger' tipi bir helikopterle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kuşadası'nda çeşitli barlarda şarkıcılık yapan ve yerel radyo ve televizyonlarda dj'lik yapan 19 yaşındaki Burcu Yamaç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kardeşi Burak Yamaç ile annesi Bedriye Yamaç'ın için yoğun bakımda bulunduğu ve hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi. Bu arada, cenazesi Kuşadası'na getirilen 19 yaşındaki genç şarkıcı Kuşadası Hanım camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Adalızade Mezarlığında toprağa verildi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2007 Salı 17:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?