25
Mayıs
2024
Cumartesi
KUŞADASI - AYDIN

Turizmcilerden Portekiz çıkarması

2009 turizm sezonu için yoğun şekilde tanıtım çalışmalarını sürdüren Kuşadalı turizmciler, Portekiz’in başkenti Lizbon’a çıkartma yaptı. Yapılan etkili tanıtım çalışmalarının ardından, Kuşadası destinasyonu için Portekiz’den Türkiye’ye yönelik ilk charter uçak seferleri yapılması kararlaştırıldı.

Portekiz’in başkenti Lizbon’da gerçekleştirilen Uluslar arası Turizm Fuarı’nda Kuşadası’nı Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden ile birlikte, Kuşadası Sea Light Otel ve Grand Tour yetkilileri temsil etti. Uluslar arası Lizbom Turizm Fuarı’nda açılan Kuşadası standı büyük ilgi görürken, yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

Lizbon’da Kuşadası’nı temsil eden Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, ilk kez katıldıkları Lizbon fuarında büyük bir ilgi ile karşılaştıklarını söyledi. Portekiz’in Türkiye için yeni bir Pazar olduğunu kaydeden Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, “ Portekiz pazarını değerlendirmek için bu yıl ilk kez Lizbon’da stand açtık. Beklentilerimizin çok üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. Yaptığımız ikili görüşmelerin ardından ilk kez Lizbon’dan İzmir’e direk uçuş için anlaşma sağladık. Yaz sezonu boyunca Lizbon’dan İzmir’e direk charter seferi yapacak uçaklar, Kuşadası’na turist taşıyacak. Kuşadası bu turizm sezonunda Portekizli turistlerle tanışacak” dedi

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 14:49:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?