29
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Uğur'un acısı dinmiyor

Kuşadası’nda bayramın ikinci günü geçirdiği trafik kazasında sarhoş bir sürücünün kullandığı aracın altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki evlatlık Uğur Öztatar’ın acısı dinmek bilmiyor.

Önceki gün öğrenim gördüğü okulda düzenlenen anma töreninin ardından, bugünde sınıf arkadaşları, öğretmeni ve okul müdürü hayatı acılarla dolu olan Uğur’un mezarını ziyaret ederek, çiçeklerle donattı.

Bilindiği gibi, Kuşadası Nermin-Metin Akar İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi olan 10 yaşındaki evlatlık Uğur Öztatar, arkadaşlarıyla bayram gezmesine çıktığı bir sırada Kuşadası çevre yolunda geçirdiği bir trafik kazası sonucu sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

10 yaşında olmasına rağmen hayatı acılarla dolu olan Kuşadası Nermin-Metin Akar İlköğretim Okulu öğrencisi Uğur’u henüz bir aylıkken öz annesi çöp konteynırına atarak terk etmiş, polislerin bulduğu Uğur’a Çocuk Esirgeme Kurum sahip çıkmıştı. 1 yaşında evlatlık olarak verilen ve 7 yaşında bu kez hayata tutunduğu üvey annesini de kaybeden evlatlık Uğur 10 yaşında sarhoş bir sürücünün kullandığı aracın altında kalarak, acılarla dolu yaşamı sona ermişti.

Tüm Kuşadası’nı ağlatan bir dram yaşayan Uğur’u sınıf arkadaşları ve öğretmenleri de bir türlü unutamıyor. 9 günlük tatilin ardından Uğur için önceki gün okulda düzenlenen anma töreninin ardından bu kez Kuşadası Nermin- Metin Akar İlköğretim Okulu Müdürü Şebnem Yatağan, öğrenim gördüğü 5/B sınıfının öğretmeni Çiğdem Üstün ve sınıf arkadaşları Adalızade Mezarlığı’na gitti. Kendisine kucak açan üvey annesi Gülten Öztatar’ın yanına gömülen Uğur’un mezarını ziyaret edip, güllerle donatan sınıf arkadaşları duygu dolu anlar yaşadı.

Okul Müdürü, sınıf öğretmeni ve sınıf arkadaşları Uğur’un acısının dinmediğini belirterek, mezarı başında dua okuyup, gözyaşı döktüler.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 09:09:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aymilay karakaya IP: 88.253.147.xxx Tarih : 27.01.2009 22:30:20

canım arkadaşım benim sınıfımdaydı çok başarılıydı mekanı cennet olsun