24
Mayıs
2024
Cuma
KUŞADASI - AYDIN

Yaz spor okulu açıldı

KUŞADASI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI

Kuşadası Belediyesi bünyesindeki Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi(KAMEK) tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okulları muhteşem bir törenle açıldı.

Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen " Kuşadası Belediyesi Yaz Spor Okulları"nın açılışına Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, belediye meclis üyeleri ve veliler ile birlikte okullara kayıt yaptıran 891 öğrenci ve kurs öğretmenleri katıldı. Yüzme, Basketbol, Voleybol ve Futbol branşlarında faaliyet gösteren Kuşadası Belediyesi Yaz Spor Okulları'na katılan yüzlerce öğrenci, açılış töreni sırasında renkli görüntüler oluşturdu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan açılış töreninde ilk konuşmayı yapan KAMEK Müdürü Mustafa Özer, 4 branşta gerçekleştirilen yaz spor okullarının Kuşadası Belediyesi'ne ait Özer Türk Stadyumu, Uğur İnan Spor Salonu ve Turban Tesisleri ile Şoförler Odası Tesisleri'nde gerçekleştirildiğini söyledi. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise konuşmak için kürsüye geldiğinde yaz spor okullarına katılan öğrencilerin yoğun tezahüratıyla karşılaştı. Öğrencilerin sevgi seli ile konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Altungün, " Yaz spor okullarımız yüzme, basketbol, voleybol ve futbol kategorilerinde gerçekleştiriliyor. Ücretsiz olan spor okullarımızda hedefimiz Kuşadası'ndaki tüm çocuklarımızın spor yapmasını sağlamak. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Önümüzdeki süreçte kış sezonunda da spor okullarımız faaliyetlerini sürdürecek " dedi.

Konuşmalardan sonra Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından, yaz spor okullarında görev yapan 28 kurs öğretmenine katkılarından dolayı teşekkür ederek, çicek verdi. Kuşadası Belediyesi Yaz Spor Okulları'nın açılışı, öğrencilerin ve törene katılanların hep bir ağızdan söylediği 10. Yıl Marşı ile sona erdi.

KUŞADASI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI
KUŞADASI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 23:11:02
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 23:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?