22
Mayıs
2024
Çarşamba
KUŞADASI - AYDIN

Yeni evlilere hırsız sürprizi

Kuşadası'nda kısa bir süre önce dünya evine giren Yağcı çifti hırsızlık sürprizi ile karşılaştı. Gündüz saatlerinde evlerine hırsız girmesi yeni evli çifte büyük bir şaşkınlık yaşattı. 

Cuma günü dünya evine giren Kuşadalı Muhammed ve Havva Yağcı çifti, Kuşadası Türkmen Mahallesi'ndeki evlerinde olmadıkları bir saatte hırsız şokuyla karşılaştı. 15.00-16.00 saatleri arasında meydana gelen olayda, Havva Yağcı'nın eşinin iş yerine gitmesini fırsat bilen hırsızlar, Bağ-Kur Sokak Karpuzcu apartmanında bulunan dairelerine girdi. Güpegündüz kapıyı kırıp, içeri giren hırsızlar evin altını üstüne getirmelerine rağmen aradıkları altınları bulamadı. Kuşadası polisi, olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma yaparken, hırsızların aradığı yeni evli çiftin altınlarının düğünden hemen sonra banka kasasına konulduğu ortaya çıktı. 

Cuma günü evlendikten sonra başlarına böyle bir şey gelmesinden dolayı son derece üzgün olduğunu belirten çiceği burnunda damat Muhammet Yağcı, hırsızların düğünde kendilerine takılan altınların peşinde olduğunu ancak takıları banka kasasına koyduğu için hırsızların amacına ulaşamadığını söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2007 Çarşamba 17:15:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?