16
Mayıs
2024
Perşembe
SÖKE - AYDIN

2 kadını öldüren şahıs yakalandı

Aydın'ın Söke İlçesi'ne bağlı Savuca Beldesi'nde dini nikahlı eşini öldürerek firar eden, daha sonra birlikte yaşadığı ikinci kadını da öldürerek kaçan şahıs, güvenlik güçleri tarafından saklandığı evde yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Savuca Beldesi'nde 2006 yılının ağustos ayında Y.Z. isimli şahıs, tartıştığı dini nikahlı eşi H.İ.'yi silahla başından vurarak öldürdü. Olayın ardından firar eden zanlı, o günden sonra tüm aramalara rağmen yakalanamadı. Olayın üzerinden 5 ay geçtikten sonra Söke-Kuşadası yolu üzerinde M.İ.'ye ait bir ceset bulundu. M.İ.'nin de Y.Z. ile birlikte yaşadığı belirlendi. Her iki cinayeti işlediği ileri sürülen Y.Z., güvenlik güçleri tarafından İzmir'in Bornova İlçesi'nde bir akrabasının evinde yakalandı. Şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet silah, silaha ait 2 adet şarjör, 16 adet dolu tabanca mermisi ele geçirildi.
 
Yapılan sorgulamada her iki cinayeti de kendisinin işlediğini itiraf eden Y.Z., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 15:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?