20
Mayıs
2024
Pazertesi
SÖKE - AYDIN

3 kilo 682 gram esrar ele geçirildi

Turizm sezonu öncesi Aydın il genelinde denetim ve istihbarı çalışmalarını artıran güvenlik güçleri zehir tacirlerine aman vermiyor. 

İl genelinde son bir hafta içerisinde polis ve jandarmanın düzenlediği değişik operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, suçüstü yapılan zanlıların çoğunluğu da tutuklandı. Söke'de bir ihbarı değerlendiren Jandarma zehir alışverişi sırasında yaptığı baskınla 3 kilo 682 gram esrar maddesi ele geçirdi. 

Aydın'ın Söke İlçesi'ne bağlı Fevzi Paşa Mahallesi'nde ikamet eden İ.K isimli şahsın elinde çok miktarda esrar maddesi bulunduğu ve satmak için müşteri aradığı yolunda ihbar alan Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler şahsı takibe aldı. 

İlçeye bağlı Yamaç Köyü yolu girişinde alışverişin gerçekleşeceğini tespit eden ekipler, önceki gece bahse konu yerde tertibat alarak, şahsı esrar maddesi ile birlikte suçüstü yakaladı. Ele geçirilen 4 kilo 682 gram toz esrar maddesi imha edilirken, İ.K. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Söke Cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 16:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?