30
Mayıs
2024
Perşembe
SÖKE - AYDIN

84 yaşında intihar etti

Aydın'ın Söke ilçesinde 84 yaşındaki bir şahıs bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu kendisini asarak intihar etti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Olay sabah saatlerinde Aydın Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah ezanı sırasında uyanarak evden ayrıldığı öğrenilen 84 yaşındaki Halil İbrahim Sağırlı ikamet ettiği Atatürk Mahallesi Öğretmen Evleri 8. Bloktan ayrılarak evinin hemen önündeki Aydın Caddesine çıktı.

Yaşlı şahıs yanında getirdiği sandalye ile kaldırımda bulunan ağaca telefon kablosu ile kendisini asarak intihar etti. Bir müddet sonra kendisini astığı kablonun kopması sonucu yere düştüğü belirtilen yaşlı şahsın cesedi yoldan geçenler tarafından görüldü.

Olay yerine çağrılan ambulansla koma halinde Söke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı şahıs yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü ve Halil İbrahim Sağırlı'nın son günlerde yaşlılığa bağlı çeşitli sorunlar yaşadığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 23:05:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?